Livsstilstips

Nageltips i sommartid

Nageltips i sommartid…
I helgen har det varit mässa och där insåg jag att nagelprodukter, swarovski kristaller är bristfälligt bland våra konkurrenter. Nailart är ju en stor bit i branschen så här kan Moonflair AB som är swarovski-sverige göra en stor skillnad och tillgodose alla nagelterapeuter med nagelprodukter som kan återskapa den sanna designens tankar. Vet inte varför svenskar är så trångsynta vad det gäller nailart och swarovskikristaller. Våga ta plats och visa att konst är så mycket mer än bara slätstrukna naglar. Våga ta ut svängarna lite mer. Det är här Moonflair AB kan visa vart skåpet ska stå. Vi kommer leverera nagelprodukter och swarovski kristaller i världsklass och det kommer finnas ett gigantiskt utbud att förse sin kreativa nailart som finns där under skalet. Swarovski Sverige kommer inom kort att etablera sig i olika delar av världen med butiker och lärare som alla brinner för nailart, nagelprodukter och swarovski kristaller. Som det är nu så arbetar vi på högtryck och vår målsättning är att inom några veckor slå upp portarna med webbshop – worldwide.

Alla kommer kunna handla våra nagelprodukter och äkta swarovski kristaller från oss Moonflair AB – Swarovski Sverige.

Om man tittade nu på de nagelterapeuter som var på mässan så var deras naglar inte dekorerade med mycket nailart. En del hade haft sina förhoppningar om att Moonflair AB skulle ställa ut och visa upp sina swarovskikristaller och nagelprodukter. Men vem vet, kanske nästa år, då står vi förhoppningsvis med en massa montrar fyllda med nailart, swarovski kristaller och massa trevliga nagelprodukter. Det hade varit riktigt mäktigt att visa alla vart skåpet ska stå vad det gäller design, nagelprodukter, swarovski kristaller. Inga tråkiga bleka montrar som inte skapar köplust. För är det något vi kvinnor älskar så är det att shoppa, klämma och känna. Vara en del av trender och skapande. Ett måste i var kvinnas liv. Ögonen är ett av de sinnen som man vill tillfredsställa och med rätt utbud av nagelprodukter, swarovski kristaller och nailart och som exponeras med rätt ljussättning gör köplusten svår att hindra.

Nagelprodukter i kvalitet är inte det enklaste att hitta och när man väl hittar det så är det oftast i länder där all kommunikation sker via mail. Men Moonflair AB kommer i framtiden tillverka sina egna nagelprodukter och kommer genom detta att kunna kontrollera all försäljning och inte behöva involvera tredje part som mellan handel. Detta kommer underlätta betydligt då vi även kommer att kunna ta in större partier och hålla ett bättre lagerflöde inom nailart och nagelprodukter. Vi är även den största återförsäljaren för swarovski kristaller och kommer även genom detta att öka vår omsättning vilket i sin tur genererar i ett större flöde och vi utökar vår kapacitet. Den tiden vi lägger ner idag på att hitta rätt nagelprodukter och nailart produkter ger dubbelt tillbaka och dubblar man det blir det fyra gånger tillbaka osv osv…

Som det är nu kan detta bara bli bättre och bättre. Med ett starkt och kunnigt team blir vi svårslagna i vad det gäller swarovski kristaller, nagelprodukter, nailart, för vi är Moonflair AB och Swarovski-Sverige!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *