Inredningstips,  Livsstilstips

Inredningstrender 2019

Inredningstendenser 2019
Vill du veta om interiörutvecklingstrenderna 2019? Med år 2019 finns det många iögonfallande och unika designtrender. Läs den här artikeln till sist för att få en uppfattning om de mest framträdande designtrenderna i 2019, även tipsen om hur man introducerar dessa trender i ditt hem.

STORA VÄXTER
En trend som är mest populär för 2019 är de stora och djärva växterna. Vilken typ av palm, gummiträd eller drake som helst kan göra att ditt hem är attraktivt. Du kan placera den längs sidorna på en soffa. Att involvera en växt i din heminredning är något speciellt än de vanliga trenderna i år. Så trots att du är beroende av estetik måste du också ta hand om växten och följa alla anvisningar för att ange om placeringen i hemmet. Se till att du kontrollerar hur mycket vatten eller solljus växten behöver innan du köper det för att garantera att anläggningen inte hamnar i din miljö.

LACKADE TAK
I år 2019 nämner vi vikten av den femte väggen. Vet du inte om den femte väggen? Det är taket som de flesta ignorerar. Från bakgrundsbilder till de djärva färgerna av färg är taket en plats där många individer börjar ta chanser och göra ett wow-ögonblick i sina hem. Att ha målade tak kan leda till att känna sig välskötta i de formella matsalarna och sovrummen. Här kan du överväga 10-30-60 regeln i ditt sinne. Du kan börja med basfärgen på taket som täcker nästan 60 procent av ditt rum, eller du kan också göra ett unikt uttalande genom att använda de djärva färgerna, bara 10 procent för att lägga till en pop av visuellt intresse. Anlitar du en bra inredningsarkitekt i stockholm så kommer dom föreslå att du ska lacka taket garanterat.

MULTI-FUNKTIONELLA RUM:
Idag antar fler individer ”mindre är mer” fenomen; vi ser en förändring av inredningen. Du kan se upp för multifunktionella utrymmen. Det finns moderniserade versioner av Murphy sängen nuförtiden. De multifunktionella möblerna är inte begränsade till de små husen. Du kan också fundera på att inkludera det för dig med flera användningsområden som kontoret som fungerar som dubbelrum. Du kan också införliva en ottoman som fördubblas som ett extra lagringsutrymme i mindre skala. Poängen här är att du bör tänka utanför rutan när det gäller att prata om funktionaliteten.

STARKA FÄRGER:
I 2019 är de ljusa färgerna i trend än vad de redan har. Du kan tänka på några olika färger som bränd orange, djupröd eller marinblå för att introducera lite spänningsnivå i ditt rum. Att lägga djärva färger i ditt hem handlar om att upprätthålla balans. Se till att para de neutrala eller lugnare nyanser som grå eller vit för att matcha den ljusa nyansen. Du kan använda blodskärmen noggrant, antingen som en accent eller en uppsättning uttalanden.

MISSION-STYLE DETALJER:
2019 handlar om att lägga till lite värme i det moderna huset genom detaljer i detaljer. Du kan se olika saker som terra cotta färger konsistens på väggarna eller mönstrade rullar i köket. Det handlar om att leta efter sätt som hjälper till att injicera mer karaktär i ditt hem.

Gör ditt hem unikt och speciellt genom att ta med några små inslag av en inredningsarkitekt till ditt rums existerande stilar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *