Företagstips,  Inredningstips

Tips på fönsterputs

Denna artikel om Fönsterputs Bromma handlar om dig i Bromma som behöver bra fönsterputstips. Du kan antingen göra det bra eller halvbra. Vissa människor använder en tidning för att polera sina glasytor. Det fungerar och kan fungera halvbra, men många tycker inte om att få tidningspapper på händerna. Tidningen håller inte så bra upp när den blir våt. Men om du upptäcker att handdukar och tyg bara inte är för dig, är tidningen värd att prova. Och om du är nöjd med hur glaset ser ut men inte hur dina händer ser ut kan du helt enkelt bära handskar!

Undvik träarbete
Många rengöringsmedel i glas och fönster kan skada de inramade träområdena i våra speglar och fönster. Förhindra droppar på träet som kan skada dess ytor. För att förhindra detta kan vi Fönsterputs Sollentuna tipsa om att placera en liten trasa på trä eller fönsterbräda för att absorbera droppar Och undvik att spraya för mycket renare på en gång, du kan även spraya istället fönstret i små sektioner som arbetar uppifrån och ner till glaset vilket funkar minst lika bra!

Magnetisk fönsterputsare
Det är ingen enkel uppgift att rengöra utsidan av fönster som inte lossnar och sänks ner i ett rum, särskilt för lägenhetsboende – såvida du inte vill riskera att riskera på en fönsterram. Eller så kan du hämta en magnetisk fönsterrengörare som inte riskerar liv eller lem. Verktyg som dessa tvättar båda sidorna av fönstret samtidigt med rengöringsdukar i mikrofiber för att torka bort alla flytande rengöringsprodukter du bestämmer dig för. Människor som äger dessa verktyg säger att det krävs lite övning för att få verktyget att glida smidigt. Om du till exempel trycker på den för snabbt under rengöring kan magneten kopplas bort.

Ta en mopp för att rengöra ditt fönster. En standardmopp kan göra tvätt av ytterfönster snabbt.
Här kan du prova detta recept för att få glittrande glas:

  • Blanda en del vatten till en del vinäger i en liten hink.
  • Doppa en ren mikrofiberduk eller mopphuvud i lösningen och fäst dem på mopp handtaget.
  • Skrubba ytterfönstren med moppen. När det mesta av det råa är borta, gå vidare till nästa steg.
  • Spraya en strimmelfri fönsterrengörare på glaset eller på en ren mikrofiberduk och torka av.
  • Vänta tills fönstret torkar. Torka av det torkade glaset med tidningen för en strimma fri glans. Om dina händer inte når fönstret kan du hoppa över det här steget.
  • Och viktigast, var inte en våghals. T.ex. klättra aldrig ut på en fönsterplan

Ett av de bästa fönstermedlen enligt oss på Fönsterputs Bromma är att du kan använda när du gör rent är kvalitet fönsterputsmaterial. Generationer av familjer har litat på den här produkten för att skära igenom alla typer av smuts och smuts på fönster och mycket mer.
Detta budgetvänliga flytande glas rensare finns i 23-ounce flaskor med ett lätt grepp. Det kan användas på alla typer av glas och många andra hushålls ytor, och det innehåller en patenterad ingrediens, ammoniak-d, som skär igenom smuts och fett även innan du torkar av det. Produkten påstår sig också vara streckfri.

Granskarna har positiva saker att säga om denna produkt och skriver att den får jobbet gjort och lämnar fönster och andra glasartiklar rena och tydliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *