Träningstips

VARFÖR ÄR POLEDANCE EN BRA TRÄNINGSFORM?

När olika individer uppmärksammar hälsofördelarna och träningen i flera former av träningspass, anser de sällan poledansen som ett praktiskt alternativ. Poledansen liknar några av de kända latinodanserna som tango; Det har blivit snabbt känt som ett medelvärde av motion.

Det är ett utmärkt sätt att omfamna din inre självsäkerhet, och det har flera fördelar för hälsa som ingen misslyckas med att märka. Så, låt oss se varför poledance är ett fantastiskt sätt att träna.

Det hjälper dig att bränna kalorierna snabbt:

De flesta individerna i den moderna världen kan stå för att kasta omkring 10 kilo fett så att de kan göra någon form av motion. Hur som helst skola pole dansen musklerna i hela kroppen och du rör dig alltid – vilket gör det till en utmärkt hjärt-och isometrisk övning som omfattas av en. Du kan bränna kalorier i en session på 30 minuter, och det kommer att leda till en betydande viktminskning i några månader.

DET BYGGER DITT SJÄLVFÖRTROENDE:

När du förstår grunderna och bestämmer dina muskler i viss utsträckning kan du initiera utveckla några seriösa färdigheter. Det är inte bara din sinnesstämning att vara säker; Du kommer att förbättra din hållning och gå lång. Färdigheterna på polen börjar översätta till verklighet, och du kan flytta med en kattens nådighet och smidighet.

DU KOMMER MINDRE STRESSAD:

Emotionell eller psykologisk hälsa är bland de stora fördelarna med poledancen. När du stressas, börjar adrenalin bygga upp i kroppen, hålla dig deprimerad, irriterad och orolig. En session med intens poledance hjälper dig att blåsa alla adrenalin och gör din kropp att producera hormonet relaterat till känslan av eufori, endorfiner. Efter en bra träning blir du glad och lugn. Alltid när jag är och tränar poledance i Stockholm så går jag till Wonderpole, dom har jättebra instruktörer och jättefräscha lokaler

Det kommer att hjälpa dig att arbeta mer:

Om du känner träning som en jobbig grej och inte ser några framsteg har du ingen motivation. Poldancen gör att du känner dig sexig, bygger uthållighet och utvecklar en hälsosam kropp. När dina färdigheter blir bättre kommer du att uppmuntras att arbeta hårt, och det är bra att arbeta med dina drag – allt du behöver är lite ledigt utrymme och en stolpe.

DET ÄR BRA FÖR DINA LEDER OCH BEN:

Ledsmärta är ett bestående och svårt problem för flera individer, särskilt kvinnor har ökad risk för osteoporos senare i livet. Att utveckla bindväv och starka ben samt förbättra rörligheten i lederna bidrar till att minska sannolikheten för osteoporos.

Det finns inga begränsade fördelar med poledance för att utveckla musklerna. Det kan hjälpa dig att förbättra din känslomässiga och mentala hälsa, öka rörligheten och förebygga skador, samt ge din kärlek och ditt sociala liv en förbättring genom att göra dig smidig och säker. Du borde försöka det en gång i ditt liv.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *