Skönhetstips

Välja den bästa frisören – 3 bra tips

Ibland kan det vara väldigt svårt att veta var man ska börja, för att hitta den bästa frisören. Du kanske har du flyttat till en ny stad, eller så behöver du bara hitta någon ny, många vill ju faktiskt ha förändring ibland. Du har säkert hört ”skräckhistorier” där ute. Du frågar dig sälv; hur kan jag undvika detta och göra ett klokt val?

Läs de här tipsen nedan för att se till att du gör just detta:

1. Frisör är ett helt oreglerat yrke i Sverige, så det betyder att vem som helst kan välja att bli frisör. Tyvärr, då frisöryrket kan innebära att använda vissa komplexa kemikalier, särskilt färg, uträtning eller permanentvätska, kan detta innebära katastrof, om du har riktigt otur. Vissa frisörer är frivilligt registrerat sig genom olika sorters ”certifikat” vilket innebär att de håller sig till en ”uppförandekod”. Att välja en lokal salong med bra rykte är ett riktigt bra tips i detta sammanhang. En frisör på söder i Stockholm som jag bara älskar är Salong Wonderhair, dom får mig alltid att se episk ut i håret, verkligen tio poäng.

2. Tänk på salonger som har varit verksamma i din stad eller stad i ett antal år. En frisörverksamhet är en ganska konkurrenskraftig verksamhet så om de har lyckats förbli kvar i branschen under ett antal år betyder det att de gör något rätt och har nöjda kunder som håller dem vinstdrivna.

3. Välj en salong som inte bara är intresserad av att ge dig en bra frisyr dagen du lämnar dem, men en som ger dig råd och tips om hur du hanterar din stil där hemma. Kanske kan de visa dig hur du torkar håret ordentligt eller kanske kan de ge dig råd om lämpliga hårvårdsprodukter att använda. Lyssna på en stylist när de rekommenderar produkter till dig, de försöker inte bara få igenom en försäljning, utan snarare kommer de att genuint rekommendera produkter som hjälper dig till ett utomordetnligt utseende mellan salongsbesöken.

Förhoppningsvis har dessa tips hjälpt dig att välja den bästa frisören.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *