Skönhetstips

Ögonfransförlängningar 101: Allt du behöver veta

Ögonfransförlängningar är alla raserier just nu. Kanske beror det på att de gör att du ser sätta ihop trots att du inte har någon smink på eller det faktum hur fantastiskt de gör dina ögon ser ut i bilder på varför de är så populära. Oavsett orsaken är det inte att neka att ögonfrans förlängningar är här för att stanna! Medan många redan har hoppat på ögonfransförlängningståget och får dem regelbundet, är vissa fortfarande skeptiska till dem, tveksamma att dra avtryckaren. Om det är du, här är allt du behöver veta om ögonfransförlängningar!

Vad är ögonfransförlängningar?
I likhet med hårförlängningar är ögonfransförlängningar individuella fransar som är fästa på egen hand. De kan vara gjorda av mjölk, silke eller något annat syntetiskt material. En certifierad lash tekniker kommer att ge dig de olika alternativen, så att du kan anpassa din ögonlash extension. Många naysayers av förfarandet tror att det förstör dina nationella ögonfransar. Detta kan hända, men bara om du inte har en certifierad lash tekniker applicera dem och om du inte bryr dig om dem ordentligt.

Ögonfransförlängningsprocessen:
Att få ögonfransförlängning är en lyxig process som kan ta upp till tre timmar vid ditt första besök. Men det är inte så dåligt eftersom du lägger dig ner på en säng och stänger dina ögon. Beroende på tekniker kommer lugnande musik att spelas i bakgrunden och när du väl känner till din tekniker kan det enkelt bli en skvaller session som de som är med din frisör.

Massor av alternativ:
Det finns många alternativ när det gäller förlängningar av ögonfransar. Du får välja typ, längd, kröning med mera. Det första du väljer är längden, som kan sträcka sig från 9 mm till 15 mm. Många gillar någonstans i mitten eftersom det ger dem tillräckligt lång längd för att fortfarande se naturligt ut. När längden väljs väljer du din curl. Om du vill ha något mer naturligt, kommer du att gå till en ”J” -krulle, medan en ”C” -krulle är för, vill du ha något mer dramatiskt. Det finns gott om o mer att välja mellan, och du kan enkelt bli kreativ genom att blanda krullarna för ett skräddarsytt ögonfransförlängningsutseende! För material kan du välja mellan äkta mink, äkta mänskligt hår, faux mink och fauxräv. Priset beror på vilket material du väljer, med riktig mink som den dyraste. Många väljer faux mink eftersom det är ganska överkomligt och ser fortfarande bra ut.

Ögonfransförlängningar kan vara längre än du kan förvänta dig:
Om du sköter dig ordentligt, kan du göra ditt ögonfransförlängning på upp till en och en halv månad! Men många lash extension tekniker kommer att rekommendera att du får dem redone var tredje vecka. Vanligtvis fylls billigare än den ursprungliga ansökan, men det kommer fortfarande att finnas en månadsavgift. Korrekt underhåll innebär att man inte drar ut förlängningarna för hand, med oljebaserade produkter och smink, inte gnuggar ögonen och hoppa över mascara. När du är färdig med förlängningarna, ta dem ut av en professionell och använd sedan Vaseline på dina naturliga fransar varje kväll och du kommer se att dina ögonfransar kommer att återgå till normalt i ungefär en månad.

Om du är redo att rulla ur sängen, ser fantastisk ut utan mycket arbete, så vill du definitivt få ögonfransförlängningar i Stockholm. Du kommer aldrig behöva bära mascara så länge du har dem! Ögonfransförlängningar kommer att göra dina ögon pop och kommer att göra ett trött ansikte ser fräschare än någonsin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *