Hälsotips

Tre saker varför yoga är det bästa sättet att minska stressen

Två bröllop kommer rakt i rad, din viktiga affär beror på helgen och din signifikanta andra är omslagen runt dig för att välja en klänning för de kommande händelserna som kommer på. Det är alltför mycket att hantera och vi vet precis hur exakt stressen uppstår i vårt liv som om det var hjärtligt inbjudet till det.

Tja, på en tid så här är allt du behöver för att hitta dig själv och det enda sättet att hitta dig själv är den goda gamla traditionen med Yoga. Det är något som gör att du reflekterar om det görs på ett visst sätt. En studie rapporterar att personer som utövar yoga 3 gånger i veckan har en relativt kort spänning av ångest och stressproblem jämfört med de människor som inte gör det.

Det finns många sätt på vilka yoga kan ta kontroll över dina stressnivåer och få dig att andas ut och ta lugnet. vi behöver alla tid för oss själva, genom varje gång i tiden. Följande är några av de sätt på vilka yoga skyddar oss från stressstoftet, låt oss ta en titt. Att hitta en bra yogastudio nånstans i Stockholm är därför viktigare än nånsin.

Meditation:
Meditation, vem har inte hört det här begreppet? Förmodligen vet alla detta. Men de flesta vet inte vilken makt det rymmer. Det är i grund och botten en övning som innebär att ditt sinne varnar för att vara ett enda objekt eller en tanke. Det är en nyckel till den låsta mindfulness som spelar en viktig roll för att minska stressen. Det finns en konst bakom att förstå meditation och det kan göra underverk i ditt sinne och hjälpa dig att klara vad du än går igenom

Andas:
Vi kanske inte förstår hur stark en del andning spelar i att skulptera vår inre sinnesfrid och kropp. Yoga är en ofullständig handling av dumhet om det görs utan rätt andning. Andas enbart är en form av motion som spelar en viktig roll för att lindra vår stress. Det kommer ofta i form av vågor, en efter en och är tänkt att hållas i en paus. Många säger att yoga och meditation inte fungerar för dem och det är främst för att de inte gör det grundläggande som är andning in och ut. Så, låt oss gå upp och andas in genom näsan och ut genom munnen.

Efterverkan:
Yogaens postperiod är den mest försummade delen av hela upplevelsen. Du måste suga upp allt och ta en stund att reflektera över hur du kände innan du började yoga och hur du kände efter det nu, just nu. Denna del kommer med acceptans och det här min vän har all den bot som en person behöver i den här världen. Det spelar också en viktig roll i stresshantering

Yoga som helhet paketet är vad alla behöver i sitt liv och det här är en av de många saker som hjälper en person att klara och spelar också en roll för att hålla dem fysiskt och mentalt aktiva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *